Mat & Kök

Mat är ju underbart! Det är ett sätt att koppla av, att umgås och att njuta, vilket precis är vad en vistelse på Rörbäck handlar om. Så oavsett om ni vill laga mat tillsammans, få det serverat eller något mitt emellan så kan vi erbjuda er detta.

Köket är i de flesta hem ett nav och en samlingsplats, inte minst hos oss på Rörbäck där vi ägnat mycket tid att utforma Mangårdsbyggnadens nästan 50 kvm stora rum. I vårt kök finns en matplats för 12, en loungedel med dubbeldörrar mot trädgården (vi tänker “morgonkaffe i solen för den som vaknar tidigt”), en stor köksö och gott om bänkytor så att ni lätt ska kunna umgås och få plats medan ni lagar den gemensamma middagen.

 

Köket är fullt utrustat med allt som man kan tänkas behövas och i skafferiet hittar ni basala torrvaror och kryddor som kontinuerligt byts ut och ses över.

 

Vår kock

Vi har knutit till oss en av Varbergs restaurangprofiler och kockar, Mattias Svensson som med sin nya cateringfirma levererar “äkta mat”, kör vinprovningar eller matstudio med våra gäster. Så vill ni lyxa till det lite extra har vi skapat några kringtjänster vi själva skulle vilja ha när vi åker på semester.

 

Vår middagskasse

Anländer ni sent, vill äta något gott men inte orkar ställa er med en hel middag? Då kan ni beställa en matkasse där förrätt och dessert är klara och ni bara behöver laga delar av huvudrätten efter medföljande recept.
Ni väljer själva om ni vill ha fisk, kött eller grönt som huvudrätt. Maten lagas och levereras samma dag ni anländer.
Pris: 475 kr/pp (min. 6 pers)

 

Vår frukostkasse
Eftersom vi inte har en affär runt knuten och ni kanske inte hinner handla i närmsta by innan stängning så tyckte vi det var en god idé att kunna erbjuda en kyl med goda frukostingredienser.
Pris: 175 kr/pp och natt (min. 6 pers)

 

Catering och middagar

Önskar ni en härlig middag att komma hem till, vill fira något eller någon med en trevlig vinprovning eller Matstudio där ni tillsammans med Mattias lagar en gemensam trerätters middag. Vi jobbar så klart med lokala och ekologiska råvaror så långt det bara går.
Pris: kontakta oss för upplägg och offert.