Lite praktiskt

Lite praktiskt

Incheckning från kl 17.
Utcheckning senast kl.10.

 

Inför helger under höst, vinter och vår har vi friare in- och utcheckningstider. Övrig utcheckningsinfo hittar ni i huset vid ankomst.

 

Sängarna är bäddade och handdukar finns till ert förfogande men får inte användas som strand- eller poolhanddukar, speciella sådana finns till ert förfogande.

 

Vi har eget fantastiskt vatten som filtrerats i många lager sand men eget vatten innebär också att man om torra somrar måste vara aktsam så att inte brunnen sinar.

 

Adress och vägbeskrivning mailas vid bokning, till dess ligger Rörbäck  inbäddat i de Halländska skogarna utanför Varberg.

 

För er som har elbil finns det en laddningsstation vid en av våra två parkeringsplatser. Summan ni laddat för debiteras vid avresa.

 

Bad: Poolen ligger lite avskärmad från huset och är en ljuvlig plats med utsikt över ängarna. Är ni sugna på en löprunda finns en svalkande utedusch intill huset eller varför inte testa Alvars badgrop i bäcken? Till Varbergs klippor och stränder är det knappt 30 minuter.

 

Eftersom vi önskar att så många som möjligt ska kunna bo hos oss så är båda husen rök- och husdjursfria.

Barn är välkomna men som förälder kan det vara bra att veta att husen inte är ”barnanpassade”. Rörbäck är inrett med exklusiv inredning, ljusa textilier och läder. Allt trä är obehandlat och känsligt för hårda leksaker, här finns också två branta trappor. Värt att nämna är att bäcken, som flyter genom fastigheten, och poolen inte är inhägnad vilket kan vara en fara för barn som inte är under uppsikt. Föräldrar har alltså fullt ansvar för sina barn både inne och utomhus.

 

Utflyktsgrejer: Ibland orkar man inte packa allt, eller har glömt, och då finns det två ryggsäckar, termosar och utflyktsmuggar att låna så att ni ändå får med er fikat ut i naturen.

 

Båt och fiskedon finns nere i boden vid sjön, här finns också en grillplats.

 

Stor gasgrill (Weber) finns till ert förfogande under vår, sommar och tidig höst. Resten av året finns det en portabel vildmarksgrill som ni gärna får använda.

 

Vi har valt bort TV men har kortlekar, spel och ett Sonossystem så att ni har musik att variera fågelsången med.

 

Normal slutstädning ingår i priset – för vem vill tillbringa den sista dagen med att städa? På Rörbäck ska man njuta!