Din vistelse

Att bo hos oss ska kännas som att komma hem till goda vänner; välkomnande, ombonat och bekvämt. Vi har lagt ner stor omsorg i detaljerna och valt kvalitet, hantverk och naturmaterial i hela inredningen. På Rörbäck finns ingen TV då vi tänker att man hellre sitter i växthuset på kvällen med ett glas vin, läser en bok, lagar god mat och umgås. Vi önskar våra gäster en  avkopplande och ouppkopplad vistelse där själen får ro och tankar, fantasi och goda samtal får ta plats.

Mangårdshuset

Mangårdshuset är den 32 meter långa huvudbyggnaden och rymmer åtta sängplatser fördelade på tre sovrum.

 

  • Sovrum 1: dubbelrum på bottenvåningen.
  • Sovrum 2: ett generöst dubbelrum på ovanvåningen samt en separat del med ytterligare två enkelsängar.
  • Sovrum 3: är ett generöst dubbelrum på ovanvåningen. Detta sovrum ligger helt separat från sovrum 2 med egen uppgång.
  • Alla sovrum har vacker utsikt över skog och trädgård och dubbelsängarna går att separera om så önskas.

 

Övriga rum:
Två badrum med generösa duschar och utgång till trädgården, tvättstuga, vardagsrum, stort kök med eldstad, matplats och lounge. Det stora växthuset med 6 meter upp i nock nås via hallen och är tänkt som ett extrarum för svala kvällar, kulna höstmorgnar eller varför inte julmiddagar med sprakande brasa och doftande gran som vi tillsammans huggt i vår skog?

Ladan

Ladan fungerar som ett eget hus och har ett sovloft med fyra bäddar, fullt utrustat kök, badrum samt en stor studio med eldstad och utsikt över ängarna. Detta hus kan endast hyras ihop med mangårdsbyggnaden vid stora sällskap.