Företag

Vi vet att kreativiteten släpper loss när man lämnar sin invanda arbetsmiljö och får se och uppleva nya miljöer så vi skapade vår studio för att kunna välkomna er som önskar er något extra.
Rörbäck är designat för att kännas inspirerande och bekvämt, här kan ert företag få lugn och ro, uppleva naturen på ett sätt som passar er och skapa förutsättning för konstruktiva möten.

Studion

 

I en av gårdens nya byggnader, “Ladan”, finns vår studio med långt arbetsbord för 16 personer, tillgång till fiber och tekniska lösningar och inte minst, en härlig utsikt över de nedre ängarna och en värmande brasa för ruggiga höstdagar. Ni har hela huset för er själva och kan fylla på med frukt och dricka från ladans egna kök precis som det passar er. Fika och lunch serveras i vårt växthus, eller i stora husets kök beroende på antal deltagare och årstid. Vi har tillgång till egen kock och skräddarsyr både mat och dryck efter era smaker och önskemål.

 

Vill ni som mindre grupp komma över ett dygn eller två så är antalet begränsat till våra sängplatser vilka är 12. Observera att gården är byggd som ett stort välkomnande hem där man delar sovrum och badrum.

 

Aktiviteter

Om vi hade en slogan så skulle den kanske vara ”Rörbäck – platsen där ingenting händer” för vi tror att avkoppling är vår tids lyx. Att svetsa samman en grupp handlar lika mycket om gemensamma upplevelser och minnen som av lekar. På Rörbäck erbjuds endast njutupplevelser så som en avkopplande stund under stjärnorna i den vedeldade badtunnan. Bastu och ett uppfriskande dopp i bäcken där du också kan fiska upp en kyld dryck. Eller varför inte en guidad skogspromenad innan ni sätter er för att jobba?

 

Priser

Vi offererar era önskemål

 

Är ni nyfikna på Rörbäck och vill ställa en förfrågan eller bolla idéer på ett bra upplägg för ert företag så tveka inte att höra av er.
Mail: hello@rorback.com
Tel: 0703-508805