Boka

Boka

 

Så kul att ni funderar på att komma till oss!

 

Så här går det till:

  • I kalendern ser ni våra lediga helger/veckor (grön markering)
  • Bokning sker genom mail eller telefon, på så sätt får vi en personlig kontakt med er och kan besvara frågor och lätt och smidigt boka på eventuella kringtjänster.
  • När vi mottagit er förskottsbetalning på 25% av hyran övergår er reservation(gul markering) till en fast bokning (röd markering)
  • I god tid före er ankomst får ni ett mail med lite praktisk info, adress och vägbeskrivning och då bifogas även er slutbetalning.

 

 

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar

Priser 2021

Inför högsäsongen 2021 är nu vår pool äntligen på plats och båten ligger i sjön! Som vanligt är alla uteplatser iordningställda och i år finns det  ytterligare en härlig plats för eftermiddagsdrinken invid vårt nyrenoverade stenhus. Lakanen är nymanglade och grillen står redo för kvällens bbq – välkomna!

 

Högsäsong,  juni – Augusti

 

Mangårdshuset/vecka: 30 000 kr

Mangårdshuset/dygn: 7 000 kr/natt (min. 3 nätter)

 

Hela gården/vecka: 38 000 kr

Hela gården/dygn: 10 000 kr (min 3 nätter)

 

Lågsäsong, september – maj

Ny prislista för kommande lågsäsong samt 2022 släpps 1:a augusti

 

Sugen på att hyra fler dagar? Maila oss för pris.

 

Avbokning

Ibland händer tyvärr det oförutsedda och man tvingas boka av eller boka om. Er vistelse hos oss är avbokningsbar utan kostnad fram till 4 veckor innan ankomst, därefter dras 25% av kostnaden. För avbokningar senare än 7 dagar innan ankomst måste vi tyvärr debitera fullt pris så tänk på att alltid ha en gällande reseförsäkring som täcker sjukdom.