Boka

Sugen på att boka? Vad kul!

 

Så här går det till:

 • I kalendern ser ni våra lediga helger/veckor (grön markering)
 • Bokning sker genom mail eller telefon, på så sätt får vi en personlig kontakt med er och kan besvara frågor och lätt och smidigt boka på eventuella kringtjänster.
 • För att göra en reservation/bokning behöver vi ditt för- och efternamn, telefonnummer, adress, önskat datum samt antal personer inklusive barn (och deras ålder) som bokningen gäller för.
 • När vi mottagit er förskottsbetalning på 25% av hyran övergår er reservation(gul markering) till en fast bokning (röd markering)
 • I god tid före er ankomst får ni ett mail med lite praktisk info, adress och vägbeskrivning och då bifogas även er slutbetalning.

 

 

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar

På Rörbäck finns inte någon låg-eller högsäsong, här styr årstiderna och den närvarande naturen växlar ständigt i utseende och upplevelse.

Sommarens semesterveckor med utemiddagar och poolhäng går över i helger med krispig luft, svampplockning, middagar i växthuset, brasor, snö, korvgrillning vid sjön, vårens första fåglar och värmande sol, vandringar i en nyutslagen bokskog, midsommar på ängen… och så börjar allt om.

 

Vår pool är öppen och uppvärmd från maj till september ut, därefter öppnar vi den vedeldade badtunnan nere vid bäcken.

 

Hos oss ingår allt och lite till:

 • Sängarna bäddas med nymanglade lakan av finaste bomull
 • I badrummen hänger handdukar och här finns produkter från LA Bruket
 • Speciella handdukar finns också till ert förfogande för pool- eller badtunna
 • I köket finns alltid olivolja, vinäger, salt, peppar och de vanligaste kryddorna som t ex oregano, timjan, enbär, curry mm. skafferiet innehåller mjöl, socker,florsocker, kakao, bakpulver, havregryn, örttheer, svart the och kaffe. Självklart finns kaffefilter, hushållspapper, servetter och ljus.
 • Färska blommor i säsong
 • Slutstädning

 

Varmt välkomna till Rörbäck och dess fantastiska omgivningar!

 

Priser

 

Mangårdsbyggnaden / dygn: 8 000 kr

Mangårdsbyggnaden/vecka: 34 000 kr

 

Ladan/dygn: 4 000 kr

Ladan/vecka: 17 000 kr

 

Jul/Nyår/Midsommar

Mangårdsbyggnaden: 10 000 kr/dygn

Ladan: 5000 kr/dygn

Hel vecka: pris på förfrågan

 

Observera att Rörbäck endast kan hyras i ett minimum om 2 dagar med undantag för v.25 t o m v.33 då det är 3 dagar som gäller.

Sugen på att hyra fler dagar under högtiderna? Maila oss för pris.

 

Avbokning

Ibland händer tyvärr det oförutsedda och man tvingas boka av eller boka om. Er vistelse hos oss är avbokningsbar utan kostnad fram till 4 veckor innan ankomst, därefter dras 25% av kostnaden. För avbokningar senare än 7 dagar innan ankomst måste vi tyvärr debitera fullt pris så tänk på att alltid ha en gällande reseförsäkring som täcker sjukdom.